torsdag 4 april 2013

Påsken 2013

Påsken spenderade vi alltså på lite nordligaste breddgrader. Vi åkte på onsdagen efter jobbet och anlände lagom till onsdagen blev skärtorsdag. Torsdagen fylldes av besök på både mor och fars jobb, en kopp te som blivit husägare sedan vi sågs sist, middag hos föräldrarna och så ett zumbapass! Fullspäckad dag alltså.

På långfredagen bjöd föräldrarna oss på en helt underbar brunch ute i Sågverket i Rö. Det är alltså ett gammalt sågverk som renoverats och där det kommer att bli café och B&B samt konferenslokaler. Helt otroligt god brunch och miljön var superb! Vi avrundade dagen ned ett besök hos farmor och sen en skön stund i bastuvagnen som pappa byggt.

Påskafton tillbringades uppe vid sommarstugan där vi solade, grillade, fikade och skrattade åt mor och P som tog sin an varsitt par trickskidor. Vi hann även besöka mormor en sväng innan det blev middag hos lillebror.

Påskdagen tog vi en utflykt ut till havet där vi i princip upprepade lördagens göromål. Och så njöt vi av värmen i mor och fars uterum och lyssnade på gamla LP-skivor medans vi tävlade i schlagerfrågesport.

Det fick avsluta vår tripp norrut, för på måndagen var det dags att åka hem efter en härlig brakfrukost hos mor och far. 9 timmar i bil, härliga tider!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar