torsdag 23 augusti 2012

Har semester

Jag har semester denna vecka och det är så otroligt skönt! Jag älskar att vara hemma! Stöka på och fixa, slappa och göra ingenting, fundera på projekt och så vidare. Tyvärr går tiden alldeles för fort och jag måste ta ett steg tillbaka och tänka "Det är ju ändå typ 4 dagar ledigt kvar" även fast vi redan är framme vid torsdag.

Måndagen gick åt till Ullaredsresan.
Tisdagen var en ganska lugn dag med uppackning av Gekås-kassar, några ärenden runt byn, funderande kring vårt nya trädgårdsprojekt, planerande av carport med svärfar och film med P och hans bror på kvällen. Hade en lite låg dag, så det var alldeles lagom aktivitet. Sitter just nu fast i en loop mellan "vanliga" vården och ortopeden, som vården skickade mig till, och ingen verkar veta vad jag ska göra åt mina fötter. Någon axelryckning och tidsbokningar som kräver att halva arbetsdagar försvinner. *suck*
Igår var P tillbaka på jobbet igen och jag hade huset för mig själv. Det var en grå och regnig dag som passade alldeles utmärkt för lite upprensning i matrum och vardagsrum, lite fix på övervåningen och självklart lite pyssel och filmtittande. Köpte alla Twilight-filmerna på Gekås (vilka P verkligen inte vill se!) så jag passar på att titta nu under semestern.
Idag ska jag göra en del nytta. Plugga inför min omtenta i september, kika på lite zumba och ikväll blir det träning när P slutat jobba.

Ja, den här dagen lär nog gå rätt så snabbt den med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar